dimarts, 29 de gener del 2013

El Último Mohicano

Ara que ja ens la sabem una mica... ja tindreu el wix per assajar! L'ha fet l'Inma Montesinos i el té penjat al seu blog "En Nuestra Aula de Música"
No us oblideu del si bemoll!!!!


Piratas del Caribe

I més música de cinema per tocar amb flauta. En aquesta ocasió, el tema de "Piratas del Caribe", pel.lícula amb banda sonora de Hans Zimmer. El wix que us enllaço és de l'Ana Arranz. Veureu que hi ha la possibilitat de tocar amb el play-back més lent... fins que ens atrevim a anar a més velocitat.






Wimoweh

Per fi us enllaço un wix de la partitura que hem estat treballant aquests últims dies a classe de música. El wix és una feina de la Susana Cantalapiedra del blog "El Rincón de Susana"


No us oblideu de treballar els obstinats que hi hem afegit!!



Sense tu

Una altra partitura de flauta per anar treballant. Es tracta de la cançó "Sense tu" de Teràpia de Shock, de la primera temporada de "polseres vermelles". La partitura és de la Carme Marchena i la base instrumental de l'Adelaida Ibáñez, que també és qui ha fet el wix que us deixo a continuació.


dilluns, 28 de gener del 2013

The Flintstones

Una altra peça de flauta per aquest curs... aquesta us agradarà!! ;)
Us deixo el wix i l'acompanyament per tocar. Veureu que la partitura que hi surt és una mica més senzilla que la que us vaig passar a classe. Prefereixo que us estudieu la que hem treballat i deixem aquesta com una opció fàcil pels que realment hi tingueu moltes dificultats...


Posted by Picasa